HEM GUANYAT EL 1r PREMI EN ELS PREMIS aFFac 2021!!🎉

Hola famílies!! ☀️

Estem molt contentes i emocionades d’haver guanyat el 1r premi en els premis aFFac 2021 dins la categoria ” Transformem la societat “, amb el projecte de la comissió de coeducació “Des de l’AFA coeduquem“. 🎉💜

Aquest premi ens dóna la oportunitat d’estendre i donar visibilitat al nostre missatge i volem donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible. 🥰

En breu, us anunciarem una sorpresa que hem organitzat per celebrar-ho 🎁🥳

Estigueu alerta!!

AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies