DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Hola famílies! 🌞

Avui 3 de desembre celebrem el dia internacional de les persones amb discapacitat, posant l’èmfasi en la reivindicació de tots els seus drets i del seu ple desenvolupament i participació en l’esfera social, política, econòmica i cultural. 📣

Construir una societat més inclusiva i compromesa és la nostra responsabilitat. Et sumes? 😜

Comissió de Coeducació 💜
AFA Paco Candel 🌈

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies