Crida a l’assistència al Ple de l’Ajuntament de demà 22 de maig

Benvolgudes famílies,

fa uns dies us vam informar sobre la reunió mantinguda, el passat 9 de maig, amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament.

En ella es resaltava la importància d’assitir als Plens de l’Ajuntament per poder reclamar tot allò que fa referència a l’incompliment dels compromisos de la Generalitat en referència a la rehabilitació i construcció de les escoles.

Us informem que demà dimarts, a les 18h. es celebra un Ple de l’Ajuntament on es planteja una moció per exigir a la Generalitat perquè compleixi amb els acords establerts en quant a la construcció i rehabilitació de les escoles de la ciutat. S’ha convidat a totes les AMPES afectades a assistir-hi per donar suport a la moció.

És molt important que vegin que estem pendents del tema i disposats al cara a cara amb els polítics que gestionen els nostres diners i les nostres escoles. Hem de mostrar que tenim prou força per exigir el que ens correspon. És per aquest motiu, que fem una crida a totes les mares i pares que demà puguin assistir, que es presentin a l’Ajuntament i participin al ple.

Documents d’interès: us adjuntem, a continuació l’ordre del dia del ple i l’escrit que les ampes han redactat per llegir-lo durant el torn obert d’intervencions dels ciutadans.

Ordre del dia ple ajuntament 22 de maig

Document escrit per les ampes ple 22 de maig

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies