Informacions d’interès per les famílies sobre l’Assemblea de l’AFA i manifestació demà

Benvolgudes famílies us comuniquem un seguit d’informacions que poden ser del vostre interès, algunes de les quals ja us han arribat pel full que es va donar ahir als vostres fills.

  • Des de l’inici de curs, a l’Escola, estem tenint problemes amb l’empresa de la neteja, cosa que fa que el menjador, aules i altres sales del centre estiguin en molt males condicions perquè els nens puguin desenvolupar les seves activitats diàries. Des de l’AFA hem redactat una carta que enviarem a l’Ajuntament junt amb les signatures de les famílies (ho podeu trobar a l’entrada de l’escola, taula de l’AFA). Us demanem que, si us plau i deguda la gravetat del tema, llegiu el document i signeu per mostrar el vostre suport. Si no trobeu el document, demaneu-lo a algun membre de l’AFA perquè us el faciliti.
  • A totes les aules, de P3 a P5, s’ha creat la figura del delegat de classe. El delegat és un pare/mare que estarà en contacte amb la resta de famílies de l’aula i amb l’AFA per poder ajudar, informar i gestionar tots els assumptes que siguin del vostre interès. Durant aquests dies, els delegats estan informant sobre la necessitat de signar la carta sobre la neteja i estan recollint roba (davantal, mocadors, etc.) per a les Castanyeres. Aquestes persones són:

P3A cargols: Maribel Ramírez (mare de Lucas)

P3B peixos: Xavi Montes (pare d’Oscar)

P4A cavalls i eugues: Inés Ramos (mare de Sara i Hugo)

P4B crancs: Eli Antúnez (mare de Sara i David)

P4C sirenes/tritons: Asun Pulido (mare de Laia)

P5 dofins: Berta Cardona (mare de Laia i Pau)

  • A l’entrada de l’escola trobareu un full-graella on totes aquelles famílies que estigueu disponibles us pugueu apuntar per a fer de voluntaris durant les activitats “extraescolars”. El voluntariat consisteix en romandre a l’escola durant l’estona que es fa l’activitat i estar pendents que es desenvolupi amb normalitat. També trobareu un full-graella en que es demanen voluntàris per la festa de la Castanyada

A l’assemblea d’ahir de l’AFA, també es va decidir que:

  • A partir del mes de gener es deixarà de fer voluntariat d’extraescolars (vegeu punt anterior) i es contractarà a un monitor per fer aquesta tasca. Això suposarà un increment de la quota d’extraescolars que es faria en un únic pagament (semestre de gener a juny= 6 mesos). Seria, aproximadament, de 2 a 5 euros mensuals (és a dir, un únic pagament que aniria de 12 a 35 euros depenent del nombre de dies setmanals de l’extraescolar).
  • El tema per la rua de Carnestoltes d’enguany serà “el fons del mar”. Més endavant rebreu informació sobre tallers, material, etc. per a fer les disfresses.
  • Us recordem també que demà dissabte dia 27, a les 17.30, hi ha una Manifestació que arrenca de la Plaça Urquinaona a Plaça Sant Jaume, contra les retallades en Educació. Les famílies de l’Escola Paco Candel quedarem a les 16:30 a l’entrada de FFCC (davant de les taquilles)  de Plaça Europa per anar tots junts. Recordeu de posar-vos la samarreta groga i portar xiulets. Us hi esperem!

Finalment, recordar-vos que per qualsevol informació o suggeriment podeu adreçar-vos al e-mail: afapacocandel@gmail.com o, consultar i fer comentaris al bloc: http://afapacocandel.cat

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies