Trobada d’AMPAS en moviment: 9 de novembre 18h

Benvolgudes famílies,

us informem del següent per si hi ha famílies de la nostra escola que tinguin disposició i ganes de participar en aquest moviment per a estar informats dels darrers esdeveniments i iniciatives que s’estan duent a terme a favor de l’ensenyament dels nostres fills i filles.

****************************************

Benvolgudes i benvolguts:

Som moltes les AMPAs que estem decidides a defensar l’ENSENYAMENT PÚBLIC de QUALITAT. Sovint, quan ens trobem, tenim la sensació que és necessari treballar de manera conjunta per tal d’optimitzar els nostres esforços. El Groc ens ha servit per visualitzar-nos i ara ens ha de servir per unir-nos veritablement. La gent d’AMPA tenim prou feina en tirar endavant amb les tasques que cadascú desenvolupa al seu centre, però l’energia que dediquem per lluitar pels drets dels nostres fills i filles, gestionada de manera conjunta, segur que resultarà molt més eficient.

És per això que volem posar fil a l’agulla i començar a recosir aquest vestit retallat i espedaçat que és tan important pel futur de les nostres filles i fills…l’EDUCACIÓ.

Des de la Federació d’AMPAs de Badalona un convidem a paticipar, Sumem?

Podeu confirmar l’assistència a comunitateducativagroga@gmail.com

9 de Novembre / Trobada d’AMPAs en Moviment

18h / Centre Social de Sants 

C/Olzinelles nº 30

https://maps.google.es/maps?hl=es&q=c/olzinelles+30&ie=UTF-8

http://badalonaesmou.blogspot.com/

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies