Resum reunió amb l’Alcaldessa

Benvolgudes famílies,

Ahir dijous, l’Equip Directiu, la Junta de l’AFA i famílies de l’escola ens vam reunir amb l’Alcadessa, el Regidor de Cultura i el Regidor de Santa Eulàlia, juntament amb el Tècnic de Serveis Territorials amb motiu de l’acord mantingut recentment amb la Consellera d’Educació sobre la construcció de l’escola.

L’Alcaldessa va comentar que en aquesta reunió mantinguda amb la Consellera havíen arribat als següents acords:

1. Iniciar el projecte d’edificació de l’escola l’1 de gener del 2017.

2. Que l’equip docent i les famílies participessim en el disseny i projecció de l’edifici.

3. El calendari d’inici d’obres previst és durant el curs 2019.

L’AFA va agraïr que ambdues administracions arribessin a aquest acord i va mostrar la seva satisfacció davant el mateix. Tot i això, vam fer arribar a l’Ajuntament una carta amb un seguit de demandes que creiem molt necessàries durant aquest període i fins a la construcció de l’edifici. Aquestes demandes són:

1. Assegurar els mòduls i espais mínims necessaris (ampliació menjador, noves aules nous alumnes) i que no suposi la pèrdua de cap espai existent.

2. Denunciar el cobrament del lloguer de l’equipament municipal del Gornal Activa per a la realització del Festival de Nadal. Entenem que no disponem d’espai a l’escola per fer-ho i que no se’ns ha de cobrar aquest import.

3. Millores a l’exterior de l’escola: facilitar la mobilitat amb la instal.lació d’un BICIBOX, de bancs per seure a la porta d’accés del pati i seguretat convertint el carrer aprestadora amb una ZONA 30.

4. Traslladar la necessitat real de crear una escola institut al Paco Candel, ja que en aquest moment no hi ha capacitat al barri.

A totes aquestes demandes, l’Alcadessa va respondre que eren assenyades i que els hi donarien resposta. Tret de l’escola institut que van comentar que tenen previst parlar-ne en futures reunions amb la Generalitat.

La Junta

foto-visita-alcaldessa

You may also like...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies